20. helmikuuta 2012

Teen kuvapostauksen - ehdotuksia tulemaan!

kuvapostaus201209Moikka! Pienen - tai vähän isommankin harkinnan ja kommenttien lukemisen jälkeen päätin että jatkan täällä Prunepoiressa ainakin toistaiseksi! :-) Ja sen kunniaksi, tai no, kunniaksi ja kunniaksi.. Eihän tämä mikään iso juttu ole, mutta silti, päätin että aion lähiaikoina tehdä kuvapostauksen, jolla korvaan sen että en ole ehdinnyt postata päiväni kuva postausta (jonka kyllä kuvasin yksi päivä jotain viikko tai kaksi sitten..) tai melkein mitään muutakaan. Joten nyt saa tulla ideoita, paljon ideoita! Ja jos joku ei tiedä mikä "kuvapostaus" on niin se on että lähetätte minulle kommentissa esim. erilaisia asioita kuten hammasharjasi, lempihoususi, lempi tv-sarja, silmäsi, kamerasi jne. ja yritän kuvata ne kaikki ja laittaa yhteen postaukseen! Mitään tarkkaa aikaa en ole päättänyt milloin sen teen joten lähetelkää vaan niitä ehdotuksia ja sitten kun on tullut tarpeeksi kommenttia niin toteutan postauksen!

P.S. Sen jälkeen että olen toteuttanut kuvapostauksen tulen luultavasti jatkaa blogin pävittämistä normaalisti/aktiivisemmin (kuten ennen - jos ei jopa paremmin) taas. :-)

4 kommenttia:

  1. Lempikoru(t)
    Lempikarkit
    Tietokone
    Kengät
    Punainen
    Hedelmä
    Muovi
    Lempipaita
    Laukku
    Lempieläin

    VastaaPoista
  2. Tietokone
    Lempikengät
    Lempivaatteet
    Lempikarkit
    Lempilaukku
    Lempieläin
    Paraskaveri/Parhaat kaverit
    Lempiväri (::

    VastaaPoista
  3. lempileffa, paras ystävä, hienoin muisto, lempikarkki, lempiartisti, lempihedelmä, lempimerkki (vaatemerkki)

    VastaaPoista
  4. silmät taai silmä, puheli, penaalin sisältö, lakanat, lempi tv-sarja, lempileffa, lempitaulu, sun mielest kaunis kieli ei ihmis kieli sit lol =)

    VastaaPoista