20. helmikuuta 2012

Teen kuvapostauksen - ehdotuksia tulemaan!

kuvapostaus201209Moikka! Pienen - tai vähän isommankin harkinnan ja kommenttien lukemisen jälkeen päätin että jatkan täällä Prunepoiressa ainakin toistaiseksi! :-) Ja sen kunniaksi, tai no, kunniaksi ja kunniaksi.. Eihän tämä mikään iso juttu ole, mutta silti, päätin että aion lähiaikoina tehdä kuvapostauksen, jolla korvaan sen että en ole ehdinnyt postata päiväni kuva postausta (jonka kyllä kuvasin yksi päivä jotain viikko tai kaksi sitten..) tai melkein mitään muutakaan. Joten nyt saa tulla ideoita, paljon ideoita! Ja jos joku ei tiedä mikä "kuvapostaus" on niin se on että lähetätte minulle kommentissa esim. erilaisia asioita kuten hammasharjasi, lempihoususi, lempi tv-sarja, silmäsi, kamerasi jne. ja yritän kuvata ne kaikki ja laittaa yhteen postaukseen! Mitään tarkkaa aikaa en ole päättänyt milloin sen teen joten lähetelkää vaan niitä ehdotuksia ja sitten kun on tullut tarpeeksi kommenttia niin toteutan postauksen!

P.S. Sen jälkeen että olen toteuttanut kuvapostauksen tulen luultavasti jatkaa blogin pävittämistä normaalisti/aktiivisemmin (kuten ennen - jos ei jopa paremmin) taas. :-)

4 kommenttia:

 1. Lempikoru(t)
  Lempikarkit
  Tietokone
  Kengät
  Punainen
  Hedelmä
  Muovi
  Lempipaita
  Laukku
  Lempieläin

  VastaaPoista
 2. Tietokone
  Lempikengät
  Lempivaatteet
  Lempikarkit
  Lempilaukku
  Lempieläin
  Paraskaveri/Parhaat kaverit
  Lempiväri (::

  VastaaPoista
 3. lempileffa, paras ystävä, hienoin muisto, lempikarkki, lempiartisti, lempihedelmä, lempimerkki (vaatemerkki)

  VastaaPoista
 4. silmät taai silmä, puheli, penaalin sisältö, lakanat, lempi tv-sarja, lempileffa, lempitaulu, sun mielest kaunis kieli ei ihmis kieli sit lol =)

  VastaaPoista