19. helmikuuta 2012

Vähän ilmoitusasiaa.

155jkn364y5ut09
Kuten varmaan näette/olette nähneet, olen pitänyt blogia piilotettuna ja blogimerkintöjä ei ole tullut tosi pitkään aikaan. En tiedä miksi, luulin että jaksaisin mutta en vaan jotenkin ehdi. Tai en minä tiedä. Olen yrittänyt muuttaa ulkoasua mieleisekseni sata kertaa mutta se ei vaan toimi. Minulla olisi niin fiilis tehdä uusi blogi, ja aloittaa kaikki uudelleen mutta sitten kaikki olisi taas hukkausta. Jos saisin aloittaa uudestaan, tietäisin tarkalleen, tai ainakin melkein, miltä haluaisin blogin näyttävän. Ainoa asia mikä pitää minut juuri tässä on te, lukijat. Koska olette niin uskomattomia ja aina jaksatte kommentoida jotain kilttiä. Siksi en haluaisi muuttaa. :') Yritän järjestellä nyt vähän asioita ja selvittää mitä tekisin mutta palailen varmaan vielä päätöksen kanssa myöhemmin. Hyvää laskiassunnuntaita kaikille ja pitäkää hauska hiihtoloma kaikki joilla nyt se on!

10 kommenttia:

 1. Tää ulkoasu on älyttömän kiva :) rakastan ku tää sun blogi on niin erilainen! Toivottavasti jaksaisit vielä kirjotella, mullakin inspiraatio on välillä hukassa ja tuntuu ettei jaksais, mutta sitten aina kuitenki on kiva tulla päivittelemään. Sun juttuja on kuitenki kiva lueskella ja haluaisin lukea niitä jatkossakin! Kivaa hiihtolomaa sinnekin, mulla tosin vielä viikko koulua ja sit vasta pääsen ite lomailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihan tosi paljon! Kivaa että tykkäät! :-) Tosi motivoiva ja piristävä kommentti!

   Poista
 2. Tää ulkoasu, mikä sulla nytte on on ainaki tosi kiva :) Toivottavasti löydät inspiraatiota, koska sun juttujas on tosi kiva lukea ja sulla on niin upeita kuvia aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :-) Niin mäkin toivon!

   Poista
 3. en tykkää ulkoasusta, se on niin harmaa >:( ota joku kivempi, toi harmaa saa mut tuntemaan et en jaksais lukee mitään sun blogissa :D mut kuitenkin, toi laudat on ihan jännät :D hyväää ja todellaihanaa laskiaissunnuntaita sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh ): Harmi ettet tykkää, en tiedä jos mainitsin merkinnässä mut tää on kyllä vähän työn alla vielä. Kattoo että jos vähän "väritän" tätä - pirteemmäksi tai jotakin, myöhemmin! Kiitos! :-)

   Poista
 4. Olisin pistäny sut siihen mun suosikki blogeihin niistä linkitetyistä mutta kun olit piilottanu tän ! jatka nyt hyvä tyttö ihmeessä tätä !
  tee ihmeessä uus blogi jos tää ei oo mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi nyt kyllä harmittaa! :-( No mitä sille enää voi. Mut tärkeintähän oli ajatus, (että olisit laittanut blogini sinne/tykkäät blogista) kiitos! :-)
   Yritän löytää motivaatiota jatkaa ja luulen että oon sitä saanut vähän lisää mm. kommenttien kautta että päätin tossa hetki sitten että kyllä mä ainakin toistaiseksi täällä pysyn! :-)

   Poista
 5. joo värikkäämäks!!!

  VastaaPoista