9. marraskuuta 2011

Moominmugs

112mor305y09

Minun "mukisuosikit" on varmasti Muumimukit jos on pakko valita kuten varmaan jostain postauksista jo huomaa! Juon yleensä niistä aina kun pystyn. Meillä on kotona niistä pieni kokoelma. Mukista mikä on kuvassa ja pienessä animaatiossa esittelen (haha) teille mukin josta juon juuri nyt. Se on varmaan lemppari koska siinä on kolme eri väriä (syy miksi tein "animaation" että näette että siinä ei ole vain yhtä väriä) ja eri hahmoja! Varmaan ihmettelette myös mitä juon mukista, no lämmintä vettä. Sen sijaan että lämmittäisin kaakaota mikrossa lämmitän maitoa! Se kuulostaa ehkä oudolta mutta se on tosi hyvää joten jos ette ole kokeilleet juoda pelkästään lämmintä maitoa niin kokeilkaa ihmeessä! Se on hyvää ja auttaa luultavasti myös vähän kurkkukipuuni.

Moikka! Jäin sitten tänään kotiin taas. Ääni on ihan "paskana". Kuulostan ihan oudolta ja kurkkuun sattuu paljon, aivastelen kuten yleensä ja yskin. Toivottavasti tää "tauti" tai mikälie nyt paranee nopeesti, en haluais silti missata niin paljon koulussa, vaikka en siellä niin erityisesti tykkää käydäkkään. Yritän juoda parhaillaan jotain lämmintä että ääni vähän paranisi myös.

2 kommenttia:

  1. tää sun blogi on tosi kiva! oon itekki ylä asteella ja syntyny joulukussa :D käy kattomassa munkin blogi jos kiinnostaa :) (se taitaa olla mun kolmas :D) take-that-et.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. sulla on ihananan olonen blogi ja tosi kiva toi muumimuki 'animaatio' vai mikä onka :-)

    jos kiinnostaa käy kurkkaas munki blohgia, liity vaikka lukijaks jos nappas!

    http://ida-lifestyle.blogspot.com/

    VastaaPoista