14. tammikuuta 2012

Lempiartisti postaus

Noniin. Koska mulla on ollut n. 10+ päivän postaustaukoa jo päätin että väsään jotain pientä kasaan teille. :-) On vaan ollut niin kiirettä koulussa jne. Tällä kertaan ei mitään kuvia, mutta niitäkin ihan kohta tulossa. Elikkä lopulta tulin siihen tulokseen että teen nyt tämän lyhyen postauksen mun ehdottomasta lempiartistista. Mulla on myös toisia lemppareita mut tää on nyt tällanen jota kuuntelen päivittäin, kerään kuvia ja kattelen sen haastatteluita sun muuta, ymmärsitte varmaan.

Mac Miller. Elikkä oikeelta nimeltään Malcolm. 19 vuotta vanha ja räppäri yhdysvalloista, Pittsburghista. Mac on ennen ollu sellasessa rapryhmässä kun The Ill Spoken, jos joku tunnistaa? Ja sitten kun se täytti 18 se allekirjotti sopimuksen Rostrum Recordsin kanssa ja niin. Eka albumi joka on muuten ihan mahtava, nimeltään K.I.D.S. julkastiin kaks vuotta sitten elokuussa. Ja nyt sen uusin albumi on nimeltään Blue Slide Park (joka on myös mahtava haha) ja se julkaistiin viimevuonna marraskuussa. Oon kuunnellut Mac Milleriä jo mielestäni aika pitkän aikaa ja en ole kyllästynyt hetkeksikään. Mitä muuta? Ei nyt tuu mieleen mutta, mainitsin jo että kuuntelen sen musiikkia joka päivä ja noi muut asiat josta voi päätellä jo aika paljon että miten paljon tykkään tästä artistista ja sen musiikista! Kaikki kappaleet on lemppareita ja en pysty valitsemaan vaan yhtä suosikkia. Yksinkertasesti, paras artisti, mun mielestä. :-)

Tähän loppuun vielä Mac'in uusin musiikkivideo uudelle biisille "Of the soul" albumilta "Blue Slide Park".
Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Pitäisikö tehdä enemmän tämänä kaltaisia postauksia missä tavallaan kerron minun mielipiteistä ja muuta kun pelkkää "lifestyle" bloggailua? :-)

4 kommenttia: